طرز درست کردن سرمه چشم دستی
از آنجایی که در گذشته انواع خط چشم برای آرایش بیشتر به ابرو و با هدف استفاده
بردن از خواص درمانی که برای تقویت کردن مژه می بوده، استفاده می شده و خط چشم ها به روشهای مختلف سنتی تهیه می شدند،
ولی هم اکنون جای خواص پزشکی آن را مواد شیمیایی که نه تنها خواص درمانی
ندارند بلکه فقط برای آرایش چشم مورد استفاده قرار می گیرند را پرکرده می باشد، در برخی زمینه ها با توجه به کیفیت نامرغوبشان
باعث ریزش مژه همچنین می شوند.
در این متن سعی در احیاء روشهای محلی تهیه سرمه بهداشتی و مرغوب در منزل را داریم که هم دارای خواص درمانی بسیاری بوده و همچنین باعث زیبایی بیشتر نیز می شود.
خواص درمانی
تقویت چشم ، ضد التهاب ، رفع سوزش و اشک
تقویت ابرو و پرپشت کردن مژه و ابرو
روش تهیه سرمه بادام با فندق
برای تهیه سرمه از روشهای سنتی و با استفاده از آجر و مواد سوختی و حتی از شمع و سوزن نیز می توان استفاده کرد که ما در این مطلب قصد داریم تا با روشی ساده و در دسترس که همگی امکان تهیه سرمه به این روش را داشته باشند
روش تهیه سرمه را توضیح دهیم . برای این کار باید مقداری فندق و بادام را بعد از دو پوسته کردن روی یک شعله پخش کن بر روی حرارت قرار داده و ظرفی فلزی مانند سینی را با فاصله کمی روی مغز بادام ،
فندق و شعله پخش کن قرار دهید به مرور زمان و با سوختن کامل مغز ها تولید دوده می کنند که بر روی سطح سینی قرار داده شده کاملاً قابل مشاهده خواهد بود تا اتمام سوختن مغزها صبر کنید و سپس با چاقو و یا جسمی نوک تیز دوده های جمع شده بر روی سطح سینی را تراشیده و به ظرفی که برای نگهداری سرمه تهیه کرده اید منتقل کنیدو سرمه آماده است.
روش تهیه سرمه مغز قلم گاو
برای تهیه سرمه قلم گاو کافی است که مقداری مغز قلم را پس از خارج کردن از قلم داخل ظرفی ریخته و مقداری گاز یا باند را داخل آن قرار دهید به صورتی که انتهای باند یا گاز در روعن قرار گرفته و سر آن نیز بیرون باشد باند یا گاز را با استفاده از کبریت و یا فندک روشن کنید
و مانند مرحله قبل ظرفی فلزی مانند سینی و یا کاسه را با فاصله روی آن قرار دهید روغن با سوختن تولید دود کرده که بر روی سطح ظرف جمع می شود که پس از اتمام کار دوده ها را تراشیده و به ظرفی که برای نگهداری سرمه استفاده می کنید منتقل کنید.
نکته ی مهم :
به انواع سرمه خشک که در منزل دارید می توان مقدار چند قطره روغن فندق و یا بادام برای چرب شدن سرمه اضافه کرد.
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر