۱۳۹۵ اردیبهشت ۹, پنجشنبه

مواردی برای آشنایی با کشورهای گوناگون جهت اقامت در آنها

عنوان : شرط های ورود مهندسان در ترکیه و فعالیت های مجاز برای رشته های مهندسی در کانادا

جهت آشنایی و انجام امور اقامت کانادا میتوانید مقالات این وبلاگ را مطالعه نمایید.

مهاجرت به دانمارک امروزه به یکی از انتخاب ها برای مهاجرت تبدیل شده است.این کشور اسکاندیناوی که در جوار آلمان و سوئد قرار دارد از نظر امید به زندگی در میان مردم و سطح رفاه و شادی در جامعه در بالای جدول قرار داشته است.البته باید به این آمار مبزان بلایای طبیعی را هم اضافه کرد.کشور دانمارک با این که یکی از اعضای اتحادیه اروپا و محدوده شنگن می باشد اما همچنان با واحد پولی خود ( کرون ) اقتصاد خود را می گرداند و به حوزه پولی یورو وارد نشده است.به همه این موارد باید این نکته را نیز اضافه کرد که مردم این کشور برای چند سال پیاپی به عنوان شادترین مردم دنیا معرفی شده اند.

دانمارک قوانینی برای پذیرش متقاضیان مهاجرت از سراسر دنیا وضع کرده است.یکی از راه های مهاجرت به دانمارک روش اخذ گرین کارت می باشد.کشور دانمارک دارای دولت رفاه ‌است و از نظر پایین بودن اختلاف درآمد مردم ، رتبه ی اول جهان است.دانمارک از نظر درآمد سرانه در رتبه هفتم جهان قرار دارد و در بررسی‌های سالانه، مردم آن مکرراً به عنوان ((راضی‌ترین)) مردم جهان اعلام می‌شوند و این کشور به عنوان کشوری با کمترین فساد اداری در جهان به شمار می‌آید.این موارد دلایل خوبی برای متقاضیان اقامت دانمارک می باشد تا دانمارک را به عنوان مقصد انتخاب کنند.پرچم این کشور که شامل یک صلیب سفید در میان آن است قدیمی‌ترین پرچمی در جهان است که از سال ۱۸۲۱ تا به حال برافراشته می شود. صلیب سفید این پرچم را در پرچم کشورهای سوئد ، نروژ، فنلاند و ایسلند هم می‌توان دید.

اقتصاد کشور دانمارک

 اقتصاد دانمارک در سال‌های اخیر به دلیل رشد خصوصی‌ سازی، توسعه زیادی پیدا کرده است.البته افزایش صادرات و سرمایه‌ گذاری نقش مهمی در این توسعه اقتصادی ایفا کرده است. روابط دانمارک با کشورهای اروپایی، از ابتدای عضویت در اتحادیه اروپا در سال 1973 میلادی، روابط محکمی بود که آینده این کشور را رقم زد. این کشور همچنین عضو پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) نیز هست. این کشور منابع زیادی ندارد. با این حال روزانه 342 هزار بشکه نفت تولید می‌کند و 320 هزار بشکه آن را صادر می‌کند و برای مصارف داخلی خود 164 هزار بشکه در روز نفت وارد می‌کند. دانمارک از تولیدکنندگان و صادر کنندگان بزرگ گوشت، کره، پنیر و تخم‌ مرغ در جهان است. این کشور محصولات خود را به کشورهای آلمان، سوئد، انگلستان، آمریکا، نروژ، هلند و فرانسه صادر می کند. ماهی، دارو و مبلمان بخش دیگری از صادرات آن را تشکیل می‌دهد. همچنین دانمارک از کشورهای آلمان، سوئد، نروژ، هلند، انگلستان، چین و فرانسه ماشین آلات صنعتی، مواد اولیه کارخانه های صنعتی، مواد شیمیایی، سموم و بذرهای کشاورزی وارد می کند.

کار در دانمارک

دانمارک از اعضای مؤسس سازمان ملل و ناتو است.خوشبختانه اداره مهاجرت دانمارک اقدام به تایید تقاضای مهاجرت به دانمارک افراد از طریق نیروی کار ماهر نموده است.این سیستم از انواع سیستم های امتیازی می باشد در این روش امتیاز های شما در یک سیستم امتیاز بندی که از طرف دولت دانمارک معرفی شده محاسبه می شود و در صورتی که 100 امتیاز کسب نمایید امکان اخذ ویزا برایتان وجود خواهد داشت. فرد دارنده گرین کارت، مجاز به کار کردن در دانمارک می باشد. در این روش به متقاضی و خانواده او تا مدت سه سال اقامت دانمارک اعطا می گردد. پس از انقضای 12 ماه ویزای متقاضی نهایتا تا چهار سال دیگر اقامت دانمارک برای تمدید می گردد.

تحصیل در دانمارک

تحصیل در دانمارک و سیستم آموزشی این کشور در میان کشور های سرآمد دنیا قرار دارد.براساس گزارش یک شبکه جهانی تحقیقات دانشگاهی دانمارک در رتبه بندی جهانی در مکان پنجم عالی ترین کشور جهان جهت عرضه امکانات آموزش عالی قرار گرفته است. دانمارک نیز در صدر شاخص آموزش سازمان ملل قرار دارد و مدارک دانشگاهی آن در کل دنیا دارای اعتبار است. موسسات عالی تحصیلی دانمارک کلاس های بسیار زیاد آموزشی در سطح عالی ارائه می دهند. بیوتکنولوژی، تجارت، طراحی، مهندسی محیط زیست، فناوری مواد غذایی، فناوری اطلاعات علمی، انرژی های تجدید پذیر، ارتباطات و داروسازی فقط برخی از دوره هایی هستند که برگزار می شوند.تحصیل در دانمارک برای افراد زیر 16 سال اجباری است و در مدارس دولتی یا خصوصی تدریس می گردد. . با این وجود، حدود 82% از جمعیت جوان این کشور نیز به تحصیلات در خود در مقاطع بالاتر ادامه می دهند. آموزش " پایه" پیش دبیرستانی نیز در همان نهادها در طی دوره ای اجباری تدریس می شود و در پایان آن نیز جهت احراز گواهینامه ، امتحانی برگزار می شود. دو گزینه در دوره دبیرستان قابل انتخاب می باشد. یک برنامه سه ساله دبیرستان که جوانان را برای تحصیلات عالیه آماده می کند. در حالیکه آموزش و پرورشِ فنی- حرفه ای، آنان را برای مشاغل خاصی آماده می کند. در مورد دوم، زمان دانش آموزان بین حضور در مدرسه و اشتغال به نسبت تقریبی 30:70 تقسیم شده است.آموزش بزرگسالان برای مشاغل فنی –حرفه ای تحت نظارت دولت با سه هدف دنبال می شود. این آموزش با اهداف به رورآمد کردن تواناییهای فردی، تصحیح کمبودهای ساختاری و امکان رشد اشتغال صورت می گیرد. تقریبا ¾ میلیون بزرگسال دانمارکی خود به شکل سالانه از این سیستم بهره می گیرند.همچنین دانمارک به عنوان یک مقصد خوب برای مهاجرت پزشکان می باشد.

هزینه های زندگی در دانمارک

هزینه های زندگی در دانمارک برای مهاجران، نقش بزرگی را در زندگی اجتماعی و کاری آنها ایفا می کند. همانطور که شما عزیزان هم این موضوع برایتان حائز اهمیت هست میخواهید بدانید که هزینه های زندگی در دانمارک به چه میزانی می باشد و ایا با کار کردن میتوانید این هزینه ها را تامین کنید یا خیر؟در کشور دانمارک موارد مالی زیادی وجود دارد که یک فرد مهاجر باید از آنها آگاه باشد، که از آن جمله می توان به مواردی چون مالیات، مخارج زندگی و حقوق اشاره کرد. اگرچه کشور دانمارک دارای مالیات بالایی نسبت به بعضی از کشورهای اروپا است اما هزینه این مالیات صرف خدمات رفاه اجتماعی، می شود.البته برای مهاجرانی که ازطرف دولت دانمارک برای بازار کار، بسیار مورد نیاز می باشند و جزو مشاغلHigh Demand هستند، برنامه مالیاتی ویژه ای وجود دارد که با داشتن شرایط خاصی در کار، مالیات بر درآمد را تا 25 درصد در طی سال یا 33 درصد در طی 5 سال، کاهش می دهد. اگرچه هزینه های زندگی در دانمارک بالا می باشد اما به همان میزان، دستمزد و حقوق نیز در این کشور بالاست؛ بطوری که درسال 2009 با پایین آمدن هزینه های درمانی و مالیات بر درآمد، سطح حقوق همچنان بالا باقی ماند.







شما می توانید مقالات بیشتری در ارتباط با مهاجرت به استرالیا در سایت ما مطالعه نمایید.

 مهاجرت به ترکیه ,  مهاجرت به هلند ,  مهاجرت به فرانسه

۱۳۹۵ اردیبهشت ۵, یکشنبه

راه های اخذ اقامتبه دانمارک از راه کاریاتحصیلاز طریق ساده ترین بدون هزینهراه های اقامت دکترابه کشور دانمارک اطلاعات مفید کشور دانمارک اطلاعات کلیدربارهدانمارک درس خواندندر دانمارکزندگی در دانمارک}

عنوان: شیوه های اقامتبه دانمارکبواسطه کاریاتحصیلاز طریق بروز ترین بدون هزینهروشهای اقامت متخصصینبه کشور دانمارک اطلاعات مفید دانمارک دانستنی های اصلی و اساسی دربارهکشور دانمارک ادامه تحصیلدر دانمارکزندگی در دانمارک}

این مقاله در مورد مهاجرت به دانمارک  است.

همانطور که میدانید کشور دانمارک یکی از پرطرف دارترین کشورها می باشد و از انجایی که سوالات متعددی در رابطه با دانمارک وجود دارد، در این مقاله سعی نمودیم با بیان اطلاعات به روز شده شما را در انتخاب این مسیر یاری نماییم.

 پادشاهی دانمارک کشوری است در شمال اروپا که پایتخت آن کپنهاگ است. جمعیت این کشور ۵٫۵میلیون نفر و زبان رسمی آن دانمارکی است. جزایر فاروو گرینلند بخشی از پادشاهی دانمارک به‌ شمار می‌آیند اما به ترتیب در سال‌های ۱۹۴۸و ۱۹۷۹به آن‌ها خودگردانی اعطا شده‌است. دانمارک جنوبی‌ ترین کشور اسکاندیناوی است و تنها مرزی که دارد با کشور آلمان است. پلی دریایی به نام پل اورسوند، دانمارک را به سوئد متصل می‌کند.

 پرچم کشور دانمارک که شامل یک صلیب سفید در میان آن است قدیمی‌ ترین پرچمی در جهان است که از سال ۱۸۲۱تا به حال استفاده می‌شود. صلیب سفید این پرچم را در پرچم کشورهای سوئد، نروژ، فنلاند و ایسلندهم می‌ توان دید.

 خاک اصلی دانمارک به پنج استان و ۹۸شهرستان تقسیم شده‌است. استان‌های دانمارک عبارتند از هوودستادن، نوردیولند، میدیولند، شیلند، و سید دانمارک.

 واحد پول کشور دانمارک، کرون دانمارک(Danish Krone) است و با حروف اختصاریDKK مشخص می شود. کرون دانمارک تقریباً ارزشی برابر با کرون نروژ(Norwegian Krone) دارد و از نوسانات بسیار کمی برخوردار است.

 زبان کشور دانمارک

 زبان رسمی این کشور، دانمارکی است که از خانواده زبان‌های هندواروپایی، شاخه زبانهای ژرمنی بوده و با زبان‌های سوئدی و نروژی زیرشاخه شمالی زبانهای ژرمن را می‌سازد.

 مردمان کشور دانمارک

 بیشینه مردم دانمارک اسکاندیناوی است و با مردم سوئد و نروژ خویشاوندند. اسکاندیناویایی‌ها از تبار وایکینگ‌ها و شاخه‌ ای از نژاد ژرمن هستند. ۸٫۵٪مردم مهاجرانی هستند که بیشتر از کشورهای جنوب آسیا و خاورمیانه به دانمارک آمده‌اند. طبق تحقیقات یونسکو مردم دانمارک به خوشبخت ترین مردم روی زمین شهرت دارند و چندین سال متوالی هم مقام اول در رضایتمندی از زندگی را کسب کرده‌اند.

 ورزش در کشور دانمارک

 فوتبال، پرطرفدارترین ورزش کشور دانمارک است  قایقرانیو دیگر ورزش‌های آبی نیز طرفداران فراوان دارد و هم‌چنین هندبال، بدمینتون و ژیمناستیک. گروهی از مردم نیز به ورزش اتومبیل‌ رانی علاقه‌ مندند. یکی از قهرمانان مسابقات ۲۴ساعته لا مانس، تام کریستنسن اهل دانمارک است.

 اقتصاد کشور دانمارک

 اقتصاد دانمارک در سال‌های اخیر به دلیل رشد خصوصی‌ سازی، توسعه زیادی پیدا کرده است.البته افزایش صادرات و سرمایه‌ گذاری نقش مهمی در این توسعه اقتصادی ایفا کرده است. روابط دانمارک با کشورهای اروپایی، از ابتدای عضویت در اتحادیه اروپا در سال 1973 میلادی، روابط محکمی بود که آینده این کشور را رقم زد. این کشور همچنین عضو پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو) نیز هست. این کشور منابع زیادی ندارد. با این حال روزانه 342 هزار بشکه نفت تولید می‌کند و 320 هزار بشکه آن را صادر می‌کند و برای مصارف داخلی خود 164 هزار بشکه در روز نفت وارد می‌کند. دانمارک از تولیدکنندگان و صادر کنندگان بزرگ گوشت، کره، پنیر و تخم‌ مرغ در جهان است. این کشور محصولات خود را به کشورهای آلمان، سوئد، انگلستان، آمریکا، نروژ، هلند و فرانسه صادر می کند. ماهی، دارو و مبلمان بخش دیگری از صادرات آن را تشکیل می‌دهد. همچنین دانمارک از کشورهای آلمان، سوئد، نروژ، هلند، انگلستان، چین و فرانسه ماشین آلات صنعتی، مواد اولیه کارخانه های صنعتی، مواد شیمیایی، سموم و بذرهای کشاورزی وارد می کند.

 هزینه های زندگی در دانمارک

 هزینه های زندگی برای مهاجران، نقش بزرگی را در زندگی اجتماعی و کاری آنها ایفا می کند. همانطور که شما عزیزان هم این موضوع برایتان حائز اهمیت هست میخواهید بدانید که هزینه های زندگی در کشور دانمارک به چه میزانی می باشد و ایا با کار کردن میتوانید این هزینه ها را تامین کنید یا خیر؟

 در کشور دانمارک موارد مالی زیادی وجود دارد که یک فرد مهاجر باید از آنها آگاه باشد، که از آن جمله می توان به مواردی چون مالیات، مخارج زندگی و حقوق اشاره کرد. اگرچه کشور دانمارک دارای مالیات بالایی نسبت به بعضی از کشورهای اروپا است اما هزینه این مالیات صرف خدمات رفاه اجتماعی، می شود.

 البته برای مهاجرانی که ازطرف دولت دانمارک برای بازار کار، بسیار مورد نیاز می باشند و جزو مشاغلHigh Demand هستند، برنامه مالیاتی ویژه ای وجود دارد که با داشتن شرایط خاصی در کار، مالیات بر درآمد را تا 25 درصد در طی سال یا 33 درصد در طی 5 سال، کاهش می دهد. اگرچه هزینه های زندگی در دانمارک بالا می باشد اما به همان میزان، دستمزد و حقوق نیز در این کشور بالاست؛ بطوری که درسال 2009 با پایین آمدن هزینه های درمانی و مالیات بر درآمد، سطح حقوق همچنان بالا باقی ماند.

 کیفیت زندگی در دانمارك

 بسیاری از مطالعات بین المللی، ساکنان دانمارک را در جایگاه بالا در رتبه بندی رضایت مندی عمومی و یک قوم خوشحال و شاد، قرار داده اند. این خرسندی ظاهری از زندگی از فاکتورهایی چون مردم، فرهنگ، تفریح و مخصوصاً زندگی خانوادگی در مقابل ارزش هایی چون پول یا توانایی مالی، تأثیر گرفته است. مطالعاتی وجود دارند که نشان می دهند با بهترشدن استانداردهای زندگی مردم، معمولا رضایت آنها از زندگی هم افزایش می یابد، البته در این میان موارد استثنایی هم وجود دارند، مثلا بعضی از کشورها زیاد از این قاعده پیروی نمی کنند و گاه علیرغم بالا رفتن کیفیت زندگی، خوشی زیر دلشان را می زند. شاید بهتر باشد اینطور بگوییم که ترکیبی از ثبات اقتصادی و اجتماعی در کنار حس خوشبینی، باعث شادی جوامع می شود.

بسیاری از مهاجران بر کیفیت بالای زندگی و فرهنگ کاری به عنوان خصوصیات کشور دانمارک تأکید فراوان دارند. آن ها اغلب انتخاب خود را برای آمدن به دانمارک بر روی فاکتورهایی چون پایداری اجتماعی، یک پهنه وسیعی از فرصت ها و سیستم درمان و تحصیلی خوب، سیاست کاری انعطاف پذیر، و دیگر جنبه های اجتماعی، مبنا قرار می دهند. همچنین بعضی دیگر به جنبه های ايدئولوژي بیشتری همانند عقاید دموکراسی و امنیت اجتماعی موجود در این کشور اهمیت می دهند وقتی دانمارک را برای کار انتخاب می كنند.

 جاذبه های دیدنی کشور دانمارک

از تپه های ماسه ای تا سواحل باز، از چمنزارهای شمال و غرب "یولند" تا شهرها و جنگل های شرق "یولند"، از زمین های باتلاقی جنوب "یولند" تا "مجمع الجزائر فون"، از طبیعت برون شهری "شیلند" تاصخره های سفید" مون"، همه و همه از جاذبه های کشور دانمارك می باشند.به هر نقطه از كشور دانمارك بروید، چشم انداز زیبای دریا در مقابل دیدگان شما قرار دارد. هیچ مکانی در دانمارک تا کنار دریا بیش از 50 کیلومتر فاصله ندارد و با بیش از 7300 کیلومتر خط ساحلی، داشتن یک ساحل اختصاصی دور از دسترس نیست. مسیرهای تماشایی، مانند مسیر مارگوریت، با گذر از راه های پر‌پیچ ‌و‌خم برون شهری و شهرهایی با قدمت قرن ها تجربه، از بهترین های دانمارک را به ارمغان می آورند.

۱۳۹۵ فروردین ۲۵, چهارشنبه

ادامه تحصیل در آلمان و مسائل مهم وکلیدی درباره قبولی دانشگاه های برتر آلمان

عنوان: همه چیز درباره زندگی در آلمان و آشنایی با بلوکارتآلمان 

کشورآلمان برای دانشجویانی که قصد مهاجرت به آلمان دارندقوانینی راوضع کرده است که در این مقاله توضیح داده شده است.

مهاجرت به آلمان و آشنایی با بلوکارت (Blue Card) آلمان

مهاجرت به آلمان یا اروپا از راه بلو کارت (Blue Card) یکی از راه های رسیدن به این کشور برای اقامت است.بلو کارت نیز مانند گرین کارت آمریکا می باشد.از طریق بلو کارت می توان برای کارگران ماهر, متقاضیان تحصیل و افراد جویای کار, اقامت اروپا را اخذ نمود.بلو کارت اتحادیه اروپا در ابتدا برای 4 سال صادر می شود, و یا برای یک دوره قرداد کار شما با کارفرما در اختیار شما قرار می گیرد.در طول دو سال ابتدایی حضور در آلمان, هرگونه تغییر شغل در اروپا باید با هماهنگی و تایید سازمان مهاجرت کشور باشد.

از خانه تا اقامت دائم آلمان را با Blue Card در 3 سال طی کنید.

نیروهای متخصص که اهل کشورهای خارج از حوزه ی یورو می‌باشند، می‌توانند تقاضای اجازه کار موقت تحت عنوان Blue Card (بلو کارت یا کارت آبی) کنند. درخواست Blue Card باید به اداره اتباع خارجی در شهرها و ایالت های مختلف آلمان ارایه شود. تصمیم صدور و یا عدم صدور بلو کارت برای متقاضیان، توسط اداره اتباع خارجی (Die Ausländerbehörde)، اداره کار (Arbeitsbehörde) و همچنین آژانس کار (Die Agentur für Arbeit) که در سراسر جمهوری فدرال آلمان نمایندگی دارند، اخذ میگردد.

شرایط درخواست بلوکارت:

-متقاضیان کارت آبی باید یا دارای مدارک دانشگاهی از مراکز آموزش عالی آلمان باشند و یا در صورتیکه در خارج از آلمان تحصیل کرده اند، مدارک تحصیلی خود را به تایید سازمان های دولتی ذی ربط برسانندتا بتوانند به دنبال تحصیل در آلمان و یا به دنبال شغل باشند.

-کارت آبی به افرادی اعطا میگردد که توانسته باشند شغلی پیدا کنند که درآمد سالیانه آن 46.400 یورو (بدون کسر مالیات) باشد. البته اگر شغل آنها جز شغل هایی باشد که در حال حاضر با کمبود نیروی کار مواجه هستند، داشتن درآمد سالیانه 37.752 یورو (بدون کسر مالیات) کفایت میکند. این شغل ها در حال حاضر عبارتند از:

متخصان علوم طبیعی (فیزیک، شیمی، بیولوژی و …)، آرشیتکت، مهندس (کلیه علوم مهندسی)، طراح فضای شهری، پزشک (به استثنای دندانپزشک) و متخصصان علوم کامپیوتر و فناوری ارتباطات.

-موافقت نامه سازمان کار آلمان (Die Bundesagentur für Arbeit)

 اگر متقاضی کارت آبی، تحصیلات دانشگاهی خود را در آلمان به پایان رسانده است، جهت دریافت کارت آبی، نیازی به موافقت نامه سازمان کار آلمان ندارد، در غیر این صورت، دریافت این مجوز الزامیست. اگر در ابتدا و قبل از مشغول به کار شدن، متقاضی یک دوره ی کارآموزی را باید پشت سر بگذارد (بیشتر در رشته های پزشکی و مهندسی و به منظور آماده کردن فرد)، مدارک و مجوزهای گذراندن این دوره های کارآموزی قبل از اعطای بلو کارت باید توسط متقاضی به اداره اتباع خارجی ارایه گردد.

 اداره اتباع خارجی هر ایالت فقط در صورتی مجاز است که برای متقاضی مهاجرت به آلمان، بلو کارت صادر کند، که آن متقاضی قبلا خود را در حوزه استحفاظی آن اداره اتباع خارجی، ثبت نام کرده باشد. به عبارت دیگر، متقاضیانی که خارج از آلمان هستند، نمیتوانند به صورت مستقیم و از خارج مرزهای آلمان درخواست کارت آبی برای اقامت در آلمان کنند، بلکه ابتدا باید درخواست ویزای کاری کنند (جهت درخواست ویزای کاری آلمان از طریق نمایندگان ویزا موندیال بر روی اینجا کلیک نمایید) و پس از دریافت ویزای کاری وارد آلمان شوند، سپس 6 ماه فرصت به آنها داده میشود تا شغلی بیابند که حداقل درآمد سالیانه را داشته باشد، در این مرحله متقاضی میتواند جهت درخواست کارت آبی اقدام نمایند.

 مهاجرت به آلمان و بلو کارت آلمان

مدارک لازم هنگام درخواست بلو کارت:

پاسپورت
یک قطعه عکس بیومتریک (35mm x 45mm)
ترجمه مدارک دانشگاهی
گواهی معتبرسازی تحصیلات دانشگاهی
ترجمه سوابق کاری در خارج از آلمان (در صورت وجود سابقه کاری)
قرارداد کاری و یا پیشنهاد کاری که به صورت ملموس از طرف یک شرکت به متقاضی ارایه شده لست.
فرم پر شده درخواست تمدید اقامت
در صورت لزوم، موافقت نامه سازمان کار آلمان(مراجعه شود به بالا)
در صورت لزوم تکمیل و ارایه فرمی که در آن شغل متقاضی تشریح شده باشد.
در صورتی که ابتدا متقاضی باید یک دوره کارآموزی بگذراند، باید مدرک مربوطه ارایه شود.
مدت اعتبار Blue Card چه قدر است؟









در ابتدا در صورت داشتن کلیه شرایط فوق، یک Blue Card که دارای اعتبار چهارساله است برای متقاضی صادر میشود. پس از 3 سال از تاریخ صدور Blue Card، در صورتی که متقاضی هم چنان مشغول به کار در آلمان باشد، میتواند درخواست اقامت دایم کند. اگر دارنده Blue Card دارای سطح زبان آلمانی حداقل B1 باشد، وی میتواند پس از 2 سال از تاریخ صدور Blue Card، درخواست اقامت دایم نماید.

منبع : www.bluecard-eu.de

 بلو کارت یکی از راه های اخذ اقامت آلمان میباشد.بلو کارت نیز مانند گرین کارت آمریکا می باشد.

 اقامت استرالیا - استرالیا - مهاجرت 

 

۱۳۹۵ فروردین ۲۳, دوشنبه

مکان خاص و سحرانگیز در پرتغال که باید بشناسید

عنوان:درس هایی که باید تا پیش از ۳۰ سالگی بیاموزید

اختلال شخصیت بدگمان

می‌‌خواهیم از اختلالی سخن بگوییم که متاسفانه در کشور ما شایع است و در بسیاری موارد برای فرد مبتلا آشکار و شناخته شده نیست و حتی به دلیل فرهنگ جامعه ما بسیاری از اطرافیان، ویژگی‌‌های افراد مبتلا به آن را با غیرت مردانه، تعصب، حسادت زنانه و گاه با حمایت و مراقبت و دلسوزی یا حتی دینداری اشتباه می‌‌گیرند و در نتیجه نسبت بدان سکوت می‌‌کنند و به جای درمان فرد بیمار یا دارای اختلال، خود را با استانداردهای بیمار او سازگار می‌‌کنند!

این اختلال، همان اختلال شخصیت بدگمان است که البته در اشکال حادتر و بیمار گونه تری هم ظاهر می‌‌شود. نوع حاد و بیمار گونه تر آن، به دلیل شدت و مخرب بودن نشانه‌‌ها زودتر شناسایی می‌‌شود و اغلب، کار بیمار به بستری شدن در بیمارستان می‌‌انجامد تا روال درمان انجام شود.

اما در حالت اختلالی آن، ما اغلب با افرادی روبرو هستیم که شک و تردید ناسالم نسبت به محیط و اطرافیان دارند و در واقع گمان می‌‌کنند همه افراد بد، ناسالم و مجرم‌‌اند مگر آن که خلاف آن ثابت شود! در حالی که انسان‌‌های سالم درست برعکس این نظر را دارند یعنی معتقدند کسی بد یا مجرم نیست مگر آن که خلاف آن اثبات شود.

نشانه‌‌های رفتاری
معمولا افراد بدگمان، نسبت به همه افراد، بی‌‌اعتماد و شکاک هستند و مسوولیت احساس بی‌‌اعتمادی خود را به عهده نمی‌گیرند و آن را به دیگران نسبت می‌‌دهند.

این‌‌ها اغلب تحریک پذیر، پرخاشگر و خشمگین‌‌اند و حالت متخاصم دارند. افراد متعصب و جزم اندیش، افرادی که مدارکی دال بر تخلف دیگران از قانون گردآوری می‌‌کنند، کسانی که به همسر خود بدون وجود دلایل و مدارک کافی سوء ظن مرضی دارند و اشخاص بدعنقی که اهل دعوا و مرافعه‌‌اند و… اغلب دچار اختلال شخصیت پارانوئید یا همان اختلال شخصیت بدگمان هستند.

این افراد مشغولیت دائم ذهنی و شکی اثبات نشده در مورد وفاداری یا قابل اعتماد بودن دوستان و اطرافیان دارند و از اعتماد کردن به دیگران اکراه داشته و حتی اگر کسی یک بار به آنها توهین کرده، آسیبی رسانده یا بی‌‌احترامی کرده باشد، هرگز او را نمی بخشند.

همچنین افراد با اختلال بدگمان، چنانچه با کوچک ترین نکته ای احساس کند به شخصیت یا اعتبارش لطمه وارد شده است (حتی اگر دیگران چنان معنایی را در آن نکته نیابند) شتابان واکنشی خشمگینانه نشان می‌‌دهد یا به ستیز می‌‌پردازد. معمولا تنش عضلانی، ناتوانی از آسوده بودن، نیاز به کاوش محیط برای یافتن سرنخ‌‌ها و… از ویژگی‌‌های این بیماران است.

حالت عاطفی آنان اغلب جدی است. برخی از پیش فرض‌‌های آنها در بحث و جدل هایشان ممکن است نادرست باشد اما در بسیاری موارد گفتاری منطقی و حتی گاه بسیار شیوا دارند. همچنین ویژگی بنیادین شخصیت پارانوئید یا بدگمان، میل نافذ و فراگیری برای تفسیر کردارهای دیگران به رفتاری است که گویا به قصد تحقیر یا تهدید بیمار انجام شده است.

این تمایل در آغاز بزرگسالی شروع شده و در زمینه‌‌های گوناگونی نمایان می‌‌شود. بنابراین دوستان چنین افرادی نباید در میان جمع با آنان شوخی کنند و بهتر است از ورود به دنیای شخصی ایشان به‌طور جدی خودداری کنند ولو این کار با نیت نیک و به قصد حل مشکلات و دشواری‌‌های زندگی آنها باشد.

یک بار جرقه زدن بدبینی در ذهن این‌گونه افراد به آتش شعله وری می‌‌انجامد که بسیار بعید است تا پایان عمر آنها خاموشی گزیند. افراد دچار این اختلال، تقریباً همیشه منتظر آن هستند که دیگران به شیوه‌ای آنها را استثمار کرده یا به آنها زیان برسانند. آنها در بسیاری از اوقات بدون هیچ توجیهی، در وفاداری یا راستی (صداقت) و امانتداری دوستان و همکاران خود تردید می‌‌کنند.

این افراد در زندگی زناشویی و جنسی خود نیز اغلب به نوعی حسادت بیمارگونه و مرضی دچار می‌‌شوند و بالاخره روزی این شک و بدگمانی بدون دلیل و مدرک خود را نسبت به وفاداری همسر یا شریک جنسی‌شان بیان می‌‌کنند و از آن به بعد زندگی را برای همسر و خانواده خود تلخ و زهرآگین می‌‌کنند. بنابراین توصیه می‌‌شود چنانچه طی دوران آشنایی و نامزدی و حتی عقد همسر متوجه نوعی غیرت یا حسادت شدید یا بیمارگونه شدید، حتماً برای ارزیابی به متخصص مراجعه نمایید.

متاسفانه در زمان ازدواج، افرادی با برخی اختلالات دیگر شخصیتی جذب افراد دارای این اختلال می‌‌شوند ، اما حتی این افراد هم به زودی متوجه می‌‌شوند که بدگمانی شریک زندگی آنها غیر قابل تحمل است و احساسات مثبت آنها به زودی با ترس و کابوس و تنفر جایگزین می‌‌شود.

متاسفانه بیماران دچار اختلال شخصیت پارانوئید، تا پایان عمر در کار و زندگی با دیگران مشکل دارند. مشکلات شغلی و زناشویی در این بیماران شایع است. این‌‌ها برای این که درمان شوند نیاز به مصرف دارو و روان درمانی بلندمدت دارند. هر چند که تقریبا به ندرت در صدد درمان بر می‌‌آیند و از این که آنها را مجبور به درمان کنند ناراحت و ناراضی می‌‌شوند. این اختلال در مردان بیش از زنان شایع است.

خود را گول نزنیم
متاسفانه افراد دارای این اختلال بیشترین ضربه را به همسر و خانواده ی خود وارد می‌‌آورند بنابراین هنگام ازدواج طرفین باید با توجه به توضیحات داده شده نهایت دقت خود را در تشخیص این اختلال به عمل بیاورند و این اختلال را به حساب محبت و عشق، غیرت یا تعصب نگذارند. شاید به همین دلیل است که طلاق‌‌های ناشی از اختلال بدگمان یکی از طرفین، درصد بالایی از دلایل طلاق را تشکیل می‌‌دهد.
 
 بدگمانی و بدبینی


از ابتدا در انتخاب همسران بدگمان و بدبین دقت کنید
 
به این نمونه‌‌ها توجه فرمایید

نمونه (۱)، هنگام درخواست طلاق
من مثل یک اسیر زندگی می‌کنم. شوهرم مرا در منزل زندانی می‌کند. وقتی از خانه خارج می‌شود، درب خانه را روی من قفل می‌کند. دستگاه تلفن را جمع می‌کند و با خود سر کار می‌برد تا مبادا ارتباطی با بیرون برقرار کنم. او حتی قفل‌های بزرگی برای پنجره‌ها تهیه کرده که وقتی از منزل خارج می‌شود نتوانم پنجره‌ها را باز کنم.

اگر روزی، وقتی شوهرم نیست، در خانه‌ام آتش‌سوزی شود، من هم همراه با وسایل خانه خواهم سوخت و اگر زلزله بیاید، حتی نمی‌توانم جان کودک یک ساله‌ام را نجات دهم!

همین نمونه قبل از ازدواج
وقتی نامزد بودیم و برای اجاره آپارتمان به آژانس‌های معاملات املاک، مراجعه می‌کردیم، شوهرم اصرار داشت آپارتمان طبقات سوم به بالا را اجاره کنیم و البته آپارتمانی که اجاره می‌کنیم در طبقه آخر و چسبیده به پشت بام نباشد. قبل از دیدن خودِ آپارتمان، اول به سراغ پنجره‌ها می‌رفت. آنها را باز می‌کرد و به دقت به بیرون نگاه می‌کرد، این کار او توجه همه و حتی مشاور املاک را جلب می‌کرد.

وقتی علت را جویا می‌شدم، می‌گفت پنجره باید طوری باشد که کسی نتواند از آن وارد و یا خارج شود. پرسیدم مگر قرار است کسی از پنجره بیرون برود یا داخل بیاید؟ در جواب گفت: برای همسر خوب و زیبایی مثل تو، باید خانه‌ی امنی فراهم کرد! ما حدود چهار ماه به خاطر حساسیت بیش از حد او دنبال خانه گشتیم تا بالاخره زندان مورد نظر او با درها و پنجره‌های آهنی میله‌دار پیدا شد!

نمونه (۲)، هنگام درخواست طلاق
در خیابان جرأت ندارم به اطراف نگاه کنم. اگر چشمم به طور اتفاقی به مردی بیفتد، شوهرم در خیابان جلوی همه مرا کتک می‌زند! یک بار که با اتومبیل شخصی خودمان به مسافرت می‌رفتیم از شهر که خارج شدیم به جایی رسیدیم که حتی پرنده پر نمی‌زد، سرم را بالا آوردم و به درختان اطراف جاده نگاه کردم. شوهرم اتومبیل را متوقف کرد و گفت به چه نگاه می‌کنی، باید بروم درختان اطراف جاده را جستجو کنم. حتماً کسی پشت آنها مخفی شده که با تو قرار ملاقات دارد!

همین نمونه، قبل از ازدواج
وقتی برای خرید عروسی بیرون می‌رفتیم، شوهرم اکثر اوقات اخم می‌کرد و عصبانی بود. حتی یک بار در طلافروشی جلوی همه سرم داد زد و گفت برو بیرون! وقتی بیرون رفتیم با اخم و عصبانیت گفت چرا به فروشنده گفتی فلان حلقه طلا را بیاورد، تو باید به من بگویی و من به فروشنده بگویم! تعجب کردم و گفتم مگر اشکالی دارد.

فکر کردم اگر خودم نشانی حلقه را به فروشنده بدهم سریع‌تر می‌تواند آن را پیدا کند! در جواب گفت: انگار خیلی از فروشنده خوشت آمده؟ تعجب کردم، ولی فکر کردم چون مرا خیلی دوست دارد، دلش نمی‌خواهد با هیچ‌کس غیر از او حرف بزنم.

نمونه (۳)، هنگام درخواست طلاق
من حق ندارم با هیچ زنی، حتی با خواهرزاده‌ها و برادرزاده‌هایم احوال‌پرسی کنم. اگر به‌طور اتفاقی چنین احوال‌پرسی رخ دهد، تا چند هفته باید قهر، توهین، تحقیر و تهمت خانمم را تحمل کنم و متهم شوم که مرد خطاکار و فاسدی هستم، در ساعتی که از سرِ کار برمی‌گردم خانمم در پشت بام مخفی می‌شود و از بالا نگاه می‌کند، تا ببیند سرم پایین است یا به زن‌ها نگاه می‌کنم و اگر سرم یک لحظه بالا آمد، از بالا بر سرم سنگریزه پرتاب می‌کند!

همین نمونه، قبل از ازدواج
وقتی عقد کرده بودیم، خانمم از من خواست شغلم را عوض کنم. خیلی تعجب کردم چون شغل خوبی داشتم و درآمدم هم خوب بود. وقتی علت را جویا شدم. گفت: خانم همکارت که دفعه قبل گوشی را برداشت و تو را صدا کرد که بود‍!

من تعجب کردم، به خانمم گفتم آن خانم یکی از همکاران قدیمی ماست که بالای ۵۰ سال سن دارد و خانم فوق‌العاده باوقاری است و شوهر، فرزند و حتی یک نوه دارد. همسرم گفت تو این چیزها را نمی‌فهمی، بهتر است جایی کار کنی که فقط همکار مرد داشته باشی! آن موقع فکر کردم که او کمی حسود است!

نمونه (۴)، هنگام درخواست طلاق
شوهرم اجازه نمی‌دهد حتی برای خریدن شیر خشک دختر کوچکم به تنهایی بیرون بروم. او می‌گوید همه مردها بد هستند و با نظر بد، به من نگاه می‌کنند و قصد بدی راجع به من دارند. در این چند سال که ازدواج کرده‌ایم هیچ‌وقت اجازه نداده بستنی یا ساندویچ یا غذایی در بیرون بخوریم.

می‌گوید این‌ها همه مسموم‌اند و ممکن است فروشنده چیزی در آنها ریخته باشد. من در خانه‌ام زندانی هستم، حتی اگر شوهرم یک هفته به مسافرت یا مأموریت اداری برود.

همین نمونه، قبل از ازدواج
ازدواج ما در فصل تابستان بود. وقتی برای خرید ازدواج بیرون می‌رفتیم با وجود گرمای زیاد، حتی اگر از تشنگی هلاک می‌شدیم، همسرم حاضر نمی‌شد نوشیدنی خنک یا آب‌میوه‌ای بخرد. فکر می‌کردم کمی خسیس است. با من شرط کرده بود که هرگز تنها از خانه بیرون نروم. می‌گفت دختر جوان و زیبایی مثل من نباید تنها بیرون برود. چون ممکن است بلایی به سرم بیاید. گمان می‌‌کردم به خاطر علاقه زیادی که به من دارد می‌خواهد همیشه موقع بیرون رفتن، در کنار من باشد!

نمونه‌های ذکر شده و مشابه آنها، احتمالاً با کمی تفاوت در بین اطرافیان همه‌ی ما وجود دارد. مراجعان زیادی در اثر بدگمانی و بدبینی شدید همسر، که اکثراً هم منجر به اعمال خشونت می‌شود به مراکز مشاوره،‌ پزشکی قانونی و دادگاه‌ها مراجعه می‌کنند. متأسفانه این بدگمانی‌ها در بسیاری موارد به ضرب و شتم، فحاشی وهتک حرمت می‌‌انجامد. بنابراین از همان ابتدا در انتخاب چنین همسرانی دقت کنید.